Бої у Зайцевому відбуваються щодня – волонтер Народного Проекту (фото)

зайцево 0

Противник використовує танки та САУ. Селище Зайцеве на Донеччині залишається епіцентром бойових дій, однак ЗСУ відбивають атаки ворога. Про це розповів координатор «Народного проекту» Максим Рябоконь https://www.facebook.com/ryabokon.maxim?fref=ts з посиланням українських військових, що знаходяться на місці подій. “Щойно телефонували з Зайцевого. У них там щоденні бої. Бувають важкі, бувають не дуже важкі, але зіткнення- щоденні”,- сказав він.

зайцево 1

За словами Рябоконя, військові повідомляють про застосування бойовиками в цьому районі забороненої Мінськими домовленостями зброї, зокрема САУ та танків. «На сепаратистських позиціях помічені “бородаті”(вихідці з Кавказу – ред.). Бойовики застосовують танки і САУ, хочуть змістити наших з позицій .

зайцево 2

“Але наші відбивають атаки і завдають бойовикам серйозних втрат”, – сказав волонтер.

зайцево 4

Він також розповів, що в районі Зайцевого, відстань між позиціями ЗСУ і бойовиків, в середньому, складає всього лише 500 метрів, а в деяких місцях – зменшується до 200 метрів.

зайцево 3

Волонтери «People`s Project» http://www.peoplesproject.com допомагають 53 бригаді, яка зараз дислокується в районі Зайцевого.

Передачу високотехнологічних приладів майже на 847 000,00 грн. волонтери здійснили того тижня в Авдіївку.

Оптичні приціли, тепловізори, теплоприціли, прилади нічного бачення – негайні потреби 53ї бригади, бійці якої знаходяться в Зайцевому.

Зараз волонтери збирають кошти для хлопців 53ї бригади за проектом “Оперативне реагування” http://www.peoplesproject.com/operativne-reaguvannya/.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа