Боротьба за Віталія Марківа продовжується

Markiv8

Олесь Городецький

1-3 листопада в місті Турин (Італія) відбудеться Конгрес італійької політичної партії “Radicali italiani”. Це єдина політична сила Італії, яка публічно заявила про абсурдність звинувачень проти Віталія Марківа і оголосила про боротьбу за справедливість у цій справі, як про один з пріоритетів політичної сили на наступний рік. Італійські радикали широко відомі в Італії і у світі своєю боротьбою за права людини, зокрема, за право на справедливий суд!

Активісти української громади з різних міст Італії звернулися з листом до Конгресу партії з подякою за їхню політичну позицію, а також висловили бажання стати членами партії, щоб підтримати цю ініціативу на Конгресі та спільно продовжувати боротьбу за визволення несправедливо засудженого старшого сержанта НГУ Віталія Марківа.
https://www.radicali.it/rubriche/radicali/234004/…

Шановні Українці Італії! Просимо підтримати цю ініціативу. Хто має можливість записатися до партії “Італійські Радикали” і взяти участь в Конгресі в Турині, просимо зголошуватися. До партії можуть вступити люди з будь яким громадянством, тому членом партії може стати будь який українець. Вступ до партії передбачає членський внесок у розмірі 200 євро (для молоді до 29 років – 50 євро). Тих,хто не має можливості приїхати на конгрес та стати членом партії, але підтримує боротьбу за справедливість у справі Марківа, просимо допомогти фінансово покрити видатки.

Я, особисто, ніколи не належав до жодної політичної партії. Але 1 листопада я буду в Турині і вступлю в партію “Radicali Italiani”. Головна причина – це єдина партія, яка публічно виступила на захит Віталія Марківа! Я їм за це дуже вдячний і готовий спільно боротися за відновлення справедливості та за звільнення Віталія Марківа! Боротьба триває!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа