Благодійний аукціон живопису на підтримку інвалідів війни

12 липня 2016 року в Музеї історії Києва відбудеться благодійний аукціон живопису на підтримку інвалідів війни, Збройних Сил України, учасників АТО та учасників бойових дій.

Передаукціонна виставка триватиме в Музеї історії Києва з 6 по 11 липня 2016 року.

На виставці будуть представлені колекційні картини, картини в стилі соц-арту та роботи сучасних українських художників. Серед них народні художники України Віктор Корольчук, Олександр Музика, Віктор Шаталін, Матвій Коган-Шац, Михайло Кокін, Петро Басанець, Віктор Єфименко, Валерій Франчук, а також заслужені художники України Андрій Яланський, Віктор Севастьянов, Петро Сулименко та Аркадій Стрєлов.
Виставка-аукціон проходитиме за ініціативи Комітету з питань культури, моралі і духовності Громадської ради при Міністерстві оборони України, Комітету з питань культури, моралі, духовності та збереження культурної спадщини Громадської ради при КМДА, Всеукраїнської громадської організації “Спілка християнських письменників України” та Всеукраїнської організації інвалідів війни, Збройних Сил, учасників АТО і бойових дій.

Колекціонери та любителі живопису зможуть придбати колекційні роботи та внести свою частку на благодійність. Під час аукціону відбудуться виступи відомих музикантів та співаків.

Витоки Хомори Валерія ФранчукаВалерій Франчук
“Витоки Хомори”, полотно, олія, 80х90 см, 2009р.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа