Біотехнології врятували ногу бійця, розтрощену під Щастям

28

Доброволець Олександр знову потрапив до клініки, але цього разу – вже не просто аби похизуватися відмінними результатами лікування. Днями йому зняли пластину з відновленої кістки. Певний час йому доведеться походити на милицях , щоб кістка «звикла» до навантажень та ще трохи зміцніла. Але в цілому, це вже фінальний акорд у його зціленні.

«Титановий Сашко пішов у минуле. Я вільний! Все це залізяччя витягнули з мене!» – не приховує захоплення сам Олександр.

????????????????????????????????????

Півтора року він проходив із пластиною, доки нова кістка набувала природної міцності. За цей час Сашко вів цілком активний спосіб життя, займався спортом, тож неймовірно вдячний лікарям за ці півтора роки «життя замість інвалідності», як він сам каже.

Олександр отримав кульове поранення гомілки ще у січні 2015 року. Під час обстрілу неподалік с.Щастя Сашкові розтрощило гомілку, і шість подальших операцій не принесли суттєвого покращення. Ускладнений перелом не заживав, тож варіант ампутації ноги став звучати все частіше. Коли боєць, тримаючись за останній шанс врятувати ногу, долучився до проекту «Біотех-реабілітація поранених», кістковий дефект вже складав близько шести сантиметрів, а через тривале ношення апарату почався остеомієліт.

????????????????????????????????????

Минуло лише чотири місяці після застосування біотехнологій, і Олександр вже зміг активно ходити та займатися спортом! Тож, звичайно, він просто у захваті від того, що зміг повернутися до повноцінного життя.

Все це, друзі, стало можливим завдяки вашим щедрим пожертвам в рамках проекту «Біотех-реабілітація поранених».

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа