Анонс: поворот слідства у справі про вбивство Ноздровської

nozdrovska3 червня 2020 року в Шевченківському районному суді міста Києва відбудеться розляд справи за фактом вбивства правозахисниці, громадської активістки Ірини Ноздровської, яке викликало великий суспільний резонанс у січні 2018 року.

11.02.2020 р., під час судового засідання Шевченківського районного суду м. Києва, обвинувачений Россошанський Ю.В. та його захисник зробили заяву, що злочин у скоєння якого його обвинувачують, він не скоював, а взяв на себе вину у скоєнні вбивства Ноздровської І.С. під тиском працівників Національної поліції України, вказавши прізвища та посади осіб. 

Наступна дата судового розгляду провадження призначено на 15-30 годину 03 червня 2020 року, під час якого планується дослідження саме тих доказів (Негласні слідчі розшукові дії), на які посилається підсудний та його захисник, що злочин у скоєння якого обвинувачується Россошанський Ю.В., він не скоював, що він взяв на себе вину у скоєнні вбивства Ноздровської І.С. під тиском. Дана заява, а також ряд доказів, представлених в судовому розгляді, можуть фактично повністю перевернути справу.

Висвітлення зазначеної справи у ЗМІ має велике значення, для об`єктивного сприйняття суспільством та гарантії всебічного і об’єктивного розгляду справи.

Закликаємо громадськість і ЗМІ виявляти підвищену цікавість до розгляду цієї резонансної справи.

Центр Громадянських Свобод

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа