Анонс: одинадцятий діалог з питань безпеки США-Україна

SecurityDiaXI

Шановні друзі України,
Запрошуємо Вас взяти участь у одинадцятому діалозі з питань безпеки США-Україн
а під назвою “Вжити заходів щодо найактуальніших вимог щодо безпеки в Україні”. Форум відбудеться у четвер, 5 березня 2020 року, у Національному прес-клубі у Вашингтоні, D.C.

Цілоденна подія збере ключових вищих посадових осіб оборони та влади з України та Європи, а також провідних експертів із оборони США та вибере членів Конгресу та представників українського уряду, щоб обговорити вичерпний набір пропозицій щодо протидії поточній війні Росії проти України. Зібрання також буде хорошим приводом для роздумів вищих посадових осіб уряду України та США, спрямованих на розгляд того, чому безпека України має значення як для її сусідів, так і для світу в цілому. Загалом очікується, що на конференції виступлять понад два десятки підібраних спікерів.

Повна програма (може бути змінена), а також список запрошених спікерів, включений нижче.

Через часові обмеження, пов’язані з організацією такої справи, організації, що спонсорують (the Center for US-Ukrainian Relations, the Ukrainian Congress Committee of America, the US-Ukraine Foundation and the American Foreign Policy Council) люб’язно просять ваш RSVP не пізніше понеділка, 5 березня 2020 року, щодо Вашої участі. Зауважте, що кількість сидінь обмежена, тому радимо вам взяти участь в RSVP якнайшвидше, щоб гарантувати участь.
Для отримання додаткової інформації або для реєстрації на подію, будь ласка, зверніться до Тамари Галло Олексій, у Національний офіс UCCA, або за телефоном (212) 228-6840 або електронною поштою: [email protected], або зверніться до Вальтера Зар
ицького, UA Координатор програми «Історичні зустрічі», за телефоном (212) 476-1221 або електронною поштою [email protected].

Download the Program (PDF)
Download Registration Form
Facebook Event Page
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа