Анонс: Четвертий харківський міжнародний безпековий форум «Боротьба за людей в умовах гібридної війни»

260680867_6296743979320_2240845218901189582_n

3 та 4 грудня 2021 року в Харкові відбудеться Четвертий харківський міжнародний безпековий форум «Боротьба за людей в умовах гібридної війни». Форум уже традиційно проведуть за сприяння Фонду Конрада Аденауера в Україні й Інформаційного центру «Майдан Моніторинг».

Передбачається обговорення низки питань, пов’язаних із гібридними загрозами, інформаційною війною, інфодемією, концептом «русского мира», російською військово-політичною доктриною, фейковими новинами, журналізмом в епоху гібридних війн тощо.

У роботі дискусійних панелей візьмуть участь відомі вчені, політики, експерти, громадські діячі з різних міст України. Запрошено також фахівців із національної безпеки з європейських країн, котрі розкажуть про гібридні загрози, з якими стикаються власні суспільства, Європа та світ. Більшість учасників уперше візьмуть участь у нашому форумі!

Початок роботи — у п’ятницю, 3 грудня, о 9:30. Буде вестися пряма трансляція у фейсбуці та ютубі. Також передбачений синхронний переклад з української на англійську та з англійської на українську мови.

Глядачі зможуть поставити питання спікерам і взяти участь у дискусії через коментарі.

Додавайтеся до цієї події, щоби не пропустити дуже цікаві виступи й обговорення!

Додаватися тут

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа