Анонс: акція “Ні миру ціною капітуляції!”

12 жовтня (субота), 12.00

Майдан Незалежності (біля Лядських воріт)

У суботу на Майдані Незалежності буде встановлений інформацій намет в якому активісти, волонтери, вояки АТО будуть роз’яснювати мешканцям Києва та громадянам України про загрози, які несе імплементація “формули Штайнмаєра” для української державності та подальшого розвитку України.

Активісти намалюють на наметі червоні лінії, як символ неприпустимості дій очільника держави. Також відбуватиметься поширення інформаційних газет про формулу Штайнмаєра та до чого вона призведе у разі її впровадження. Усі охочі зможуть взяти ці газети та поширювати їх й надалі у себе на вулиці, у своїх містах та селищах.

1 жовтня Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна у Мінську підписала, так звану, формулу “Штайнмаєра” щодо мирного врегулювання війни на Донбасі, але вкотре остаточного тексту та конкретних умов угоди ніхто не бачить.

Формула “Штайнмаєра” це не мир та закінчення війни, це поразка України, адже це “мир” на умовах вигідних Росії та бойовикам ОРДЛО, які окупували частину нашої держави, роками катували та вбивали наших захисників.

План Путіна (“Штайнмаєра”) означатиме, що зрештою ми приймемо попередньо окуповані території (звісно без Криму!) з бойовиками, вбивцями, зруйнованою інфраструктурою, агентами ФСБ та місцевим управлінням, що виконуватиме вказівки агресора, який 5 років відкрито воював з нами – Росії.Уся адміністрація, поліція, суди все буде російським та складатиметься з колишніх “ополченців” з Донбасу з російськими паспортами. Фактично Росія легітимізує свою військову присутність в Україні, тобто узаконить окупацію Криму і частину Лугансьеої і Донецької областей, які вона й надалі повністю контролюватиме. З Росії знімуть усі санкції.

Нам не потрібний мир ціною капітуляції, а згодом окупації. Ми не хочемо повернення до часів Януковича, де примарною стабільністю та на російських дотаціях ми мали державу без майбутнього. Ми не хочемо, щоб усі 5 років і усі втрати, що ми уже пережили виявилися марними.

Громадянський рух Відсіч

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа