7000 ветеранів підтвердили свою участь в Марші Захисників

marsh

Станом на 7.08.2019 свою участь у Марші Захисників підтвердило більше 7000 ветеранів з усієї України та невстановлена кількість цивільних.

Також Оргкомітет отримав заявки на окремі колони майже всіх добровольчих формувань, волонтерських ініціатив та окремих ветеранських об’єднань списочною чисельністю від 50 осіб.

Участь в Марші підтвердило Синодальне управління Військового Духовенства ПЦУ та капелани Протестантської Церкви. Оргкомітет опрацьовує питання міжконфесійної молитви з залученням усіх конфесій України.

Також доповідаємо, що ветеранська спільнота з усієї України не тільки планує прибути до Києва, а і висловила бажання провести дублюючі Марші Захисників України в своїх містах. Станом на 7.08.2019 проведення маршу-побратиму підтверджено у Львові, Миколаєві, Сумах, Запоріжжі та Одесі. Радо вітаємо цю ініціативу та закликаємо спільноту в інших містах робити аналогічно.

Підсумовуючи – ми спостерігаємо неочікуванно надпотужну консолідацію патріотичної спільноти, яка підтримує чітку мілітарну складову сучасної України і готова це демонструвати.

Враховуючи величезний резонанс в ЗМІ, деякі з яких, будучи рупорами російської пропаганди та проросійських політиків, сиплють традиційною брехливою і викривленою інформацією, найближчим часом Оргкомітетом буде проведено офіційну відкриту прес-конференцію.

Джерело

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа