7 вересня – День військової розвідки України. +Відео

Screenshot - 09072016 - 03:25:11 PM

В умовах війни на Донбасі наші розвідники працюють в найглибшому тилу ворога, забезпечують наші війська найсвіжішою оперативною інформацією і рятують сотні життів наших воїнів.
Screenshot - 09072016 - 03:23:35 PM
Робота розвідників – тиха і дуже небезпечна. Вони не ходять по ефірах на телебаченні, не приймають участь у політичних баталіях, їхні імена невідомі широкому загалу. Щодня вони стрічаються зі Смертю віч-на-віч і роблять для нашої Перемоги навіть понад можливе. Саме тому наші розвідники – справжні Герої.
Волонтери Народного Проекту http://www.peoplesproject.com підготували для них відео з привітанням. Але цього замало, аби розвідники відчули реальну підтримку Народу.

З нагоди свята волонетери закликають зробити нашим розвідникам із 122 бригади чудовий подарунок! Кожен Ваш внесок на проект “Сім квадрокоптерів PC-1” http://www.peoplesproject.com/kvadrokopter-pc-1/ дасть можливість забезпечити їх новітньою технікою. Навіщо зайвий раз ризикувати життям, якщо можна відправити на завдання “дистанційні очі” – сучасний розвідувальний безпілотник?

Разом до Перемоги!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа