У Франкфурті на Майні пом’янули загиблих під час Голодомору 1932-1933 років

Вчора біля Alte Oper у Франкфурті на Майні владика Іларіон зачитав молитву в пам’ять всіх загиблих під час Голодомору 1932-1933 років.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

До нашої події прийшло багато людей, в родинах яких ще живі свідки цих нелюдських подій. Нелюдських – тому що тільки нелюди могли таке вчинити. Тільки нелюди здатні знищувати людей, які хочуть і можуть жити краще, вільніше і при цьому нікому не нав’язують свою волю, свої ідеї, нікого не чіпають і ні на кого не нападають.

Окрім владики Іларіона до учасників траурного свята звернулись: Голова Української Громади у Франкфурті на Майні Олексій Ємельяненко, Генеральний консул України у Франкфурті на Майні Алла Валентинівна Полевая, Заступник голови Української Громади Ольга Гнатюк, Наші активісти Світлана Голуб та Валерій Хлівний,

Директор музею українського мистецтва Ірина Деніс.

Щиро дякуємо всім небайдужим, які прийшли на нашу подію в цей холодний вечір і ми впевнені, що Німеччина вже в недалекому майбутньому визнає цю трагедію і ввійде до числа країн, які це вже зробили, тому що правда і справедливість перемагають завжди.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Джерело: http://ukrfrankfurt.ucoz.de/news/nezgasima_svicha_den_pam_39_jati_zhertv_golodomoriv/2014-11-23-48

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа