Завершення Літературно-наукового конкурсу ФУВУ за творчість 2019 року і оголошення конкурсу творів-2020

UWUlogo

Проголошення про Літературно-науковий конкурс ФУВУ

Фундація Українського Вільного Університету повідомляє про завершення праці жюрі за творчість 2019 року. В короткому часі відбудеться проголошення і нагородження. Вибачаємось за надмірне запізнення.

ФУВУ оголошує Літературно-науковий конкурс за творчість, тобто видання у 2020 році. Лавреати конкурсу будуть нагороджені грошовими преміями від Фонду, створеного 31 грудня 1997 року родинами Стефана і Емілії Воляників та Теодора і Софії Швабінських зі штату Огайо в США, а також з додаткових фондів, дарованих самою Фундацією. Конкурс проводиться щороку.

Просимо висилати свої твори, які вперше з’явилися друком у 2020 році (не перевидання), до 30 червня 2021 року на адресу бюро Фундації УВУ:

Ukrainian Free University Foundation

136 Second Avenue

New York, NY 10003.

Ціллю є відзначити кращі наукові праці з українознавчою тематикою та літературні твори різних жанрів, написаних українською або англійською мовою, що були опубліковані книжковим форматом в Україні чи в діяспорі у році перед роком переведення Конкурсу. Не допускаються праці чи збірники де більшість становлять матеріал передрукований і також праці до яких були причетні конкретно члени управи ФУВУ або члени журі. Розглядаються тільки надруковані праці, надіслані авторами. До конкурсу приймаються також маґістерські праці та докторські дисертації випускників УВУ, які очікують публікації.

Жюрі визначить лавреатів і вони будуть повідомлені та нагороджені на громадському зібранні в Україні якщо буде можливим до кінця 2021 року.

5 березня 2021 р.

За Фундацію УВУ

Аскольд Лозинський, голова

Стефан Слуцький, секретар

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа