В Києві лікарів з усієї країни безкоштовно навчать ставити ендопротези

2 серпня 2018 року в Києві відбудеться визначна подія – вперше в Україні відкриється і прийме слухачів міжнародний навчально–методичний центр NATON Academy Ukraine.

1

Близько 200 лікарів з усіх куточків України пройдуть курс навчання –  «Сучасні питання остеосинтезу та ендопротезування».

Стимулом для організації навчального центру стала перемога в тендері МОЗ корпорації NATON MEDICAL GROUP, який проходив у 2016-2017 роках і, чи не вперше, відбувся абсолютно прозоро, без жодних ознак корупційної складової або кумівства, під пильним наглядом міжнародної спільноти. Завдяки цьому тендеру тисячі українських пацієнтів зможуть безкоштовно отримати якісні і відносно недорогі ендопротези в усіх обласних лікарнях. Офіційним представником компанії-переможця в Україні є фірма OsteoNANO, яка вже майже 10 років успішно працює на вітчизняному ринку ендопротезування та остеосинтезу.

Ініціатор створення NATON Academy Ukraine – директор компанії OsteoNANO Володимир Густі вважає, що цей навчальний центр відкриє нову еру в розвитку медичної галузі України, стане гарним прикладом для всіх та посприяє укріпленню здоров’я нації.

Дуже багато перешкод і складнощів було на цьому шляху, адже довелося руйнувати багаторічні корупційні зв’язки. Але дякуючи наполегливості В. Густі і злагодженій роботі прогресивної лікарської спільноти на чолі з Уляною Супрун, позитивні зміни в медичній галузі стають реальністю.

До речі, пані в.о. міністра МОЗ отримала офіційне запрошення на цей захід, який є свідченням та підтвердженням її реформаторської політики. Щоб підтримати і закріпити курс МОЗ на реформи та очищення від корупції, агенція  «Укрпрес-Інфо» підготувала відкритий журналістський запит до п. Уляни Супрун.

1 Запит

2 Запит

Щодо роботи NATON Academy Ukraine, то навчальний курс буде тривати два дні, в приміщенні конференц-залу готелю «Братислава». В програмі будуть практичні заняття від кращих спеціалістів з Китаю, а також, видатних фахівців ендопротезування та остеосинтезу з України.

Див. інтерв’ю координатора Naton Academy Ukraine Валентини Буковської:

Важливо зазначити, що усвідомлюючи загальну ситуацію, яка є в країні уже 4 роки, а саме розуміючи всі виклики долі та складнощі, з якими щохвилини стикаються лікарі на Сході України, рятуючи життя постраждалих внаслідок військових дій, NATON Academy Ukraine забезпечує професійну підтримку для лікарів з військових госпіталів прифронтових зон. Саме тому весь навчальний курс буде транслюватися в режимі онлайн в госпіталі на Сході країні.

Більш детально з програмою навчання можна ознайомитись за посиланням: http://osteonano.ua/wp-content/uploads/2018/07/Naton_program-A5_07-18.pdf

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа