Оновлений текст листа стосовно Табачника

Не можу сказати, щоб я був здивований тим, що В.Янукович вдруге перепризначив мерзотного Дм.Табачника «міністром освіти і науки, молоді та спорту».

Бо ж кажуть: «який парох, така його і парафія» або ж «яблуко від яблуні падає недалеко». Або ще: «який їхав, таку й віз». Варіянтів приказок, що ілюструють ситуацію – достатньо.

Властиво, ще 21 листопада та 17 грудня в своєму блозі на сайті korrespondent.net я чітко писав: досить імовірно, що В.Янукович повторно перепризначить «Діму» міністром освіти та ТОЧНО, що “опозиція” у ВР АНІЧОГІСІНЬКО цьому не протиставить.

Є в цьому призначенні (за принципом «немає лиха без добра») і один навіть позитивний момент: В.Янукович змушений був, таким чином, публічно засвідчити, що УСЕ, що робив і зараз робить у кріслі міністра «Діма» (демонстративний глум над українською мовою та історичною пам’яттю українського народу, друк «золотих» і «платинових» підручників, «побори» з ректорів вузів та директорів шкіл, корупційна система вступу до ВНЗ і т. д.) робилося і робиться З ЙОГО ЦІЛКОВИТОЇ ЗГОДИ та від його, як президента, імені.

А отже, усі зусилля осіб типу Г.Герман, які силкувалися провести між «Дімою» та «Янеком» якусь “ріжницю” щасливо собі ПІШЛИ ПРАХОМ.

Але, «є один важливий момент»: друге призначення Табачника, котре не було настільки ж непрогнозованим, як перше, є великою ганьбою не лише для маріонетки Москви у кріслі президента «держави Україна» В.Януковича, але й – для кожного українця (тобто, ПЕРСОНАЛЬНО КОЖНОГО З НАС, зосібна): адже ми, як нація, над якою він публічно і непублічно глумиться, до цього часу в жоден спосіб не зуміли покласти цьому край.

Особливо ж великою є неминуча втрата самоповаги тими, хто з різних причин бодай «на словах» відкрито не заявив свою незгоду з перебуванням на посаді міністра освіти такої гидкої істоти, як Табачник.

Тому вважаю і продовжую наполягати на думці, що раз вже В.Янукович фактично (хоч і протиправно!) займає зараз посаду президента «держави Україна» та призначає, на подання свого прем’єра Азарова, її «міністрів», то він повинен знати, що в якості будь-якого міністра (а тим більше – освіти!) Дм.Табачник нам, тимчасово фізично уярмленим ним українцям, абсолютно не підходить, а отже його призначення є нічим иншим, ніж виявом відвертого хамства, самодурства та москвофільського лизоблюдства самого Віктора Януковича, на яке він не має ані найменшої нашої «згоди» і за яке, свого часу, по Божій волі відповість.

Подаю, отже, для тих, кому ліньки або «немає часу» писати самому, приблизний взірець електронного листа, який (передусім для «очистки власного сумління») КОЖЕН З НАС може направити В.Януковичу та Н.Азарову.

На відміну від попереднього варіанту, опублікованого мною коли повторне ганебне призначення іще не відбулось, новий зразок листа позбавлений будь-яких «форм пошани», що могли б бути використані як доказ нашої поваги вкрай цинічним особам, котрі ДВІЧІ були причетні до призначення Табачника міністром освіти.

Президенту Віктору Януковичу
Прем’єр-міністру Миколі Азарову

Як громадяни України, я вкрай обурений призначення на посаду міністра освіти відомого своїми українофобськими висловлюваннями та діями, а також ретроградською і корупційною практикою в системі освіти Дмитра Табачника.

Не викликає сумніву, що діяльність Дмитра Табачника на посаді міністра є від початку і до кінця спрямованою на дискримінацію україномовних громадян, приниження національної гідності українців та розпалювання в країні протистояння на мовному, міжрегіональному та етнічному ґрунті.

Дм. Табачник відомий, також, українській громадськості корупційними практиками у сфері державних закупівель, про які неодноразово повідомляли ЗМІ, та запровадженням вкрай корумпованої системи прийому до вищих навчальних закладів, що призвела, зокрема, до масового поширення «торгівлі оцінками» в українських школах.

Тому, безумовно, продовження перебування Дмитра Табачника на посаді міністра, відповідального за освіту, веде до її прискореної деградації, що має непоправний негативний вплив на молоде покоління українців, а також – є «плювком в обличчя» усім українцям-патріотам своєї Батьківщини, незалежно від регіону проживання та мови, якою вони користуються в побуті.

Вимагаю невідкладної відставки повністю дискредитованого Дм.Табачника з посади міністра, відповідального за освіту.

Підпис: …

Звернення варто надсилати за офіційними електронними адресами:

1) прем’єр-міністру України Ніколаю Азарову, [email protected] та
2) главі Адміністрації Президента України Сергію Льовочкіну, [email protected]

Копії звернення можна, також, направляти:

Керівнику Головного управління АПУ з питань регіональної та кадрової політики Анопрієнку Євгену Яковичу, [email protected]

Керівнику Управління АПУ з забезпечення зв’язків з Кабінетом Міністрів України Тирусю Богдану Юрійовичу, [email protected]

Керівник Управління АПУ з забезпечення зв’язків з Верховною Радою України Міщенко Андрієві Михайловичу [email protected]

Керівнику Управління АПУ з питань звернень громадян Ханюку Володимирові Андрійовичу, [email protected]

в Координаційну раду з питань розвитку громадянського суспільства при Президентові України, [email protected]

Керівнику Секретаріяту Кабінету Міністрів Любченку Костянтину Валерійовичу, [email protected]

Директору Департаменту Секретаріяту КМУ з інформації та комунікацій з громадськістю Нагорянському Сергію Олексійовичу, [email protected]

Директору Департаменту Секретаріяту КМУ кадрового забезпечення Євтєєву Юрію Олексійовичу, [email protected]

Весь перелік мейлів, на які слід адресувати Звернення, «одним списком» подаю тут:

[email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected]

Пишіть, рятуйте сумління!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа