Українці Канади підтримують національну збірну України на Іграх Нескорених-2017

ukies-can

В Торонто успішно тривають спортивні та супутні заходи в межах проведення міжнародних «Ігор Нескорених-2017». Громада українців Канади дуже активно підтримує національну збірну.

Сьогодні розпочинаються змагання зі стрільби з лука, у яких візьмуть участь і представники Львівщини  – Катерина Михайлова, Роман Панченко та Дмитро Сидорук.

Українська діаспора організувала теплу зустріч команди Нескорених в аеропорті в м. Торонто з квітами, прапорами, офіційними особами, оркестром та гімном України. Цьогорічні Ігри присвячені 150-річчю заселення Канади.

Яскравим та незабутнім залишиться вечірній прийом на честь української збірної Ігор Нескорених за участі Президента України Петра Порошенка та прем’єр-міністра Канади Джастіна Трюдо.

На запрошення української діаспори у Торонто, військовики-спортсмени національної команди відвідали українську католицьку школу імені кардинала Йосипа Сліпого в Торонто. Спілкування з дітлахами – це неймовірний заряд позитиву, енергії та радощів.

Нагадаємо, що українська збірна команда на  Іграх Нескорених наразі здобула 5 медалей: 2 золоті – Олег Зимников(легка атлетика) та Василь Пашкевич (пауерліфтинг), 1 срібна – Олександр Ткаченко (легка актлетика) та 2 бронзові – Сергій Торчинський (штовхання ядра) та Вадим Свириденко (веслування на тренажерах).

ukies-can2

Джерело

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа