Змагання на кращий танковий взвод тривають на Чернігівщині

konkurs tank 0002 +

На Чернігівщині на базі загальновійськового полігону продовжується конкурс танкових взводів на першість Сухопутних військ Збройних Сил України.

У другий день змагань конкурсанти провели “танкову карусель”, водіння на точність та виконання нормативів з медичної підготовки.

konkurs tank 0009

Кожна команда бачить перед собою не противника, а професіонала – діляться враженнями конкурсанти, – усі пройшли відповідну підготовку не тільки у навчальних частинах, а й мають досвід ведення активних бойових дій, що дуже позитивно впливає на злагодженість дій екіпажів та взводу в цілому.

Особливостями вправи “танкова карусель” є постійний вогневий вплив на противника у поєднанні з маневрами бойових машин на умовному полі бою, а також своєчасне виявлення та ураження цілей. Максимальна відстань ураження мішеней становить 1800 метрів.

konkurs tank 0010

Особливостями виконання вправи водіння є те, що механік-водій виконує вправи, керуючись тільки командами командира танку із закритими приладами спостереження. Загальна протяжність маршруту з водіння становить 2 км.

За словами членів суддівської колегії, визначити переможців можна буде лише після підрахунку балів усіх етапів змагань. Тож інтрига переможця конкурсу зберігатиметься до останнього дня.

konkurs tank 0001

Зазначимо, що серед танкових взводів 4-х оперативних командувань буде визначено кращий підрозділ, який вийде у наступний етап змагань на першість Збройних Сил України.

Віталій Кирилов

пресцентр оперативне командування “Північ”

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа