Злочини ФІФА та Московії

5543_01

Міжнародна федерація футболу остаточно скинула маску і прикриває злочини москалів. Дійшло до того, що ФІФА не допускає незалежних спостерігачів Всесвітнього антидопінгового агентства до допінг-проб учасників світової першості, яка добігає кінця у Московії.

Усі проби на вміст заборонених речовин, відібрані в учасників Мундіалю, перевіряють лише фахівці ФІФА. Принцип незалежного допінг-контролю відсутній! Спеціалістів WADA цілковито ігнорують! Це органічно вписується у цілий вінок фактів, які підтверджують, що москалі купили не тільки право на проведення чемпіонату, а й саму світову першість. Жодної перемога і ганебна гра напередодні першості раптом змінилися на погроми Єгипту та Саудівської Аравії. Далі небезпідставні підозри щодо поєдинку з Іспанією. Горда Хорватія була як кістка в горлі. Домовлятися з нею було годі. Відтак, гравці Московії вийшли на поєдинок добряче нашпиговані забороненими препаратами. Хто, бодай трохи, знається на грі мільйонів помітив, як москалі «носилися» по полю.

Окрім недопускання незалежних міжнародних експертів злочини Москви у футболі доводить ще й слід від уколу у вену на руці нападника Артема Дзюби. Підстаркуватий як для футболу, його віддали в оренду у вельми посередній клуб. З огляду на кадровий дефіцит Дзюбу все ж покликали до збірної. І раптом – три голи на світовій першості!

Григорій Жибак, УІС

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа