Завтра у Львові подивляться фільм про початок російського вторгнення

Шановні Львів’яни й гості міста!

11 квітня 2018 року продовжуємо показ документально-історичних фільмів про визначні події історії України та стрічок, що формують історичну пам’ять українців, із циклу «Історія в кадрі» в рамках реалізації спільного проекту Громадського руху «Зарваницька ініціатива», Національного музею-меморіалу жертв окупаційних режимів “Тюрма на Лонцького”, ГО “Пліч-о-пліч заради майбутнього”, ГО “Громадська варта”, ОУН, “Громадянська позиція” та Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки.

Покази відбуваються щосереди з 15-00 до 16-00 у приміщенні ЛОУНБ (читальний зал) за адресою: м. Львів, просп. Шевченка, 13

11 квітня 2018 року – перегляд документального фільму: “Початок російського вторгнення. Фільм “Війна на нульовому кілометрі”” (2018)

zeroKm_html_a25eab8e

Жанр: документально-історичний

Країна: Україна

Студія: 5 канал

Тривалість: 00:53:54

Сценарій: Як українські прикордонники та військові ЗСУ опинилися у ворожому кільці та 21 день перебували майже в повному оточенні. З території Російської Федерації, поступово збільшуючи калібр і потужність зброї, велися постійні обстріли артилерією противника.

Хто вони, ці справжні герої, які першими опинилися під ударами ворога? Цей фільм нагадає усім, якою ціною стримується ворожа навала, а також покаже героїв нашого часу, їхні обличчя та імена, якими варто пишатися, історії яких не можна забувати.
Фільм складається з художньої та хронікальної частин. Стрічка побудована за новельним принципом, з реконструкціями подій, зняти які в умовах реальної війни було фізично неможливо. Варто зазначити, що у фільмі не знявся жоден професійний актор, всі герої є справжніми військовими-прикордонниками.

Слава Україні та її Героям!

Запрошуємо всіх бажаючих у бібліотечний кінозал.

Адміністрація

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа