Завтра – суд по вбивствах під час Майдану

killed-on-maidan

Завтра на 14-40 в Апеляційному суді Києва буде важлива подія –  розглядатиметься запобіжний захід для Павла Бялая. Ця людина –  підозрюваний у вбивстві журналіста Веремія, та свідок по справі про викрадення Вербицького і Луценка (там затриманий Волков).
Головуючий суддя Росік.
Ця справа має безпосередній стосунок до справи Вербицького і Луценка. Група тітушок, котра причетна до їх викрадення, також засвітилася у багатьох епізодах, і, зокрема, у трагічній загибелі журналіста Веремія.
killed-on-maidan2
Діями озброєних та добре екіпірованих тітушок керували одні й ті ж люди, загальні задачі їм ставили одні і ті ж начальники.
По Бялаю є інформація, що з ним працюють люди з Росії, щоб “переконати” його мовчати – зокрема, по справі Волкова (підозрюваний у співучасті у викраденні Вербицького і Луценка).
Як відомо, в Києві в ніч на 19 лютого 2014 року убили журналіста газети “Вести” В’ячеслав Веремій. Він повертався додому з роботи на таксі близько півночі. Веремій помер у лікарні швидкої допомоги від вогнепального поранення в живіт.
Кримінальне провадження за фактом вбивства Веремія було розпочато за статтею «умисне вбивство», згодом його перекваліфікували на «хуліганство, вчинене групою осіб».
 З повагою,
Ігор Луценко

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа