Завтра суд над снайпером, якого можуть визнати невинним у розстрілі Небесної сотні

1 жовтня, 14.00, Апеляційний Суд може залишити на волі командира Беркуту Дмитра Садовника, якого підозрюють у розстрілі 39 майданівців. Подивіться і переконайтесь самостійно. У Садовника права рука – протез. Він професійно стріляє. Дивіться фото та відео, 54 секунда, під деревом, і можете самостійно зробити висновки.
https://www.youtube.com/watch?v=CvtP7mgHsMY

Тому! Закликаю всіх, кому дорогі ідеали Майдану, у середу, 1 жовтня, об 14.00, прийти в Апеляційний суд м. Києва, вул. Солом’янська, 2а, суддя Лашевич В.М.. , та підтримати родини Небесної Сотні. Прошу приходити раніше на 13 годину, одразу під зал суду. Оскільки, бувших і діючих беркутівців привозять набагато раніше. При чому є інформація , що їх привозять на територію суду у міліцейських автобусах!!!!

Нагадаю, що Печерський суд залишив під вартою двох беркутівців Зінченка С. та Аброськіна П. 18 вересня 2014р., задовольнивши клопотання Генеральної прокуратури про продовження тримання під вартою і відпустив на волю командира “Беркуту” Дмитра Садовника 19 вересня 2014 року, який по сьогоднішній день нібито перебуває у лікарні і не явився в суд 26 вересня 2014 року.

Тому, ВСЕ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД НАС!

Юрий Бутусов, Єгор Соболєв, Vitaliy Shabunin, Юрій Дерев’янко, Леся Оробець, Найем, Мустафа, Сергій Лещенко, Arsen Avakov, Anton Gerashchenko, Микола Величкович, Hanna Hopko

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа