Завтра може початися процес звільнення заручників (якщо Росія не зірве)

Верифікація заяв осіб, які вчинили злочини проти України, але яких можна помилувати в рамках закону, заради звільнення наших заручників, розпочнеться 28 квітня. Про це Перший заступник ВР, представник України в гуманітарній підгрупі Ірина Геращенко написала на своїй сторінці в Facebook.

«На мінському фронті без перемін. Верифікація заяв осіб, які вчинили злочини проти України, але яких можна помилувати в рамках закону заради звільнення наших заручників, і при цьому ці особи відмовляються їхати в ОРДЛО, розпочнеться 28 квітня. Мала стартувати ще 18 квітня, ми були повністю готові, команда ОБСЄ, особисто координатор гуманітарної групи Тоні Фріш, представники СБУ і офісу Уповноваженого з прав людини вже були на Донбасі і готові були працювати, але представники ОРДЛО в останню хвилину тоді все зірвали, чому були свідками, і офіс Лутковської, і ОБСЄ», – повідомила Геращенко.

Вона сподівається на те, що 28 квітня все обійдеться без сюрпризів, «верифікація розпочнеться, і це наблизить нас до звільнення заручників».

Received: from webmail.uh.ua [93.190.43.23]; Thu, 27 Apr 2017 11:37:34 +0300

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа