Завтра львів’яни зможуть подивитися фільм про обличчя війни з Москвою

Шановні Львів’яни й гості міста!

18 жовтня 2017 року продовжуємо показ документально-історичних фільмів про визначні події історії України та стрічок, що формують історичну пам’ять українців, із циклу «Історія в кадрі» в рамках реалізації спільного проекту Громадського руху «Зарваницька ініціатива», Національного музею-меморіалу жертв окупаційних режимів “Тюрма на Лонцького”, ГО “Пліч-о-пліч заради майбутнього”, ГО “Громадська варта”, ОУН, “Громадянська позиція” та Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки.

Покази відбуваються щосереди з 15-00 до 16-00 у приміщенні ЛОУНБ (читальний зал) за адресою: м. Львів, просп. Шевченка, 13

18 жовтня 2017 року – перегляд документального фільму: “Українські сенсації. Обличчя війни” (2017)

ukr-sensations

Жанр: документальний

Країна: Україна

Студія: Телеканал 1+1

Тривалість: 00:46:45

Сценарій: Анатолій Пашинін: як російський актор став бійцем АТО, а херсонський священик Ігор Петренко 52 дні провів у полоні бойовиків та повернувся додому. У ролі легендарного волонтера, який самотужки врятував сотні життів в АТО – Ілля Лисенко. Григорій Мустанг – у ролі екстремала, що поставив на вуха усю Москву. Колишня солістка «Сливки» Алла Мартинюк регулярно їздить на фронт з допомогою. Замість мирного життя ці люди добровільно обрали війну.

Слава Україні та її Героям!

Запрошуємо всіх бажаючих у бібліотечний кінозал.

Адміністрація

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа