Запоріжці пікетували офіс московської церкви

Сьогодні активні запоріжці вийшли під офіс Запорізької єпархії У(Р)ПЦ, яку очолює одіозний «святий отець» Лука. Зважаючи на останні заяви цього попа, очільник церкви не лише не поважає українську владу, але і вважає чужим все, що пов’язано з нашою державою.

У зв’язку з цим запоріжці прийшли нагадати адептам КДБ про те, що в Україні йде війна з Росією, і нав’язувати «цінності» та темники, які пишуться напряму в Кремлі кров’ю побратимів, кров’ю українських Героїв – це означає автоматичне записування себе до лав колаборантів.

Представники Запорізького осередку Всеукраїнської мережі “Вільні Люди” також долучились до цього заходу та висловили свої вимоги до московських попів.

«Відновлення Української Православної Церкви та отримання Томосу на автокефалію – непростий та довгий процес. Але ж відновлення історичної справедливості ніколи не було простим.

Але кожен свідомий українець вітає процес створення Української Церкви під керівництвом Вселенського Патріарха Варфоломія, а не Кирила, який служить не Богу, а Путіну.

Тому напередодні об’єднання Українських церков виникає питання: пане Лука, ви з Україною йдете до цивілізації, чи залишаєтесь з Московію там, де вам і місце? Бо філіям Кремля – не місце у цивілізованій та розвиненій Україні», – зазначив координатор Запорізького осередку Всеукраїнської мережі «Вільні Люди» Дмитро Харьков.

Також Дмитро зачитав резолюцію, яка була одноголосно підтримана учасниками масового заходу.

В ній запоріжці наголосили на тому, що Українська Нація є згуртованою та готова протидіяти ворогу, як у його спробах захопити територію в зоні бойових дій, так і у намаганнях захопити свідомість та душу українців через «духовний» вплив.

Самооборона Майдану Запоріжжя – Вільні Люди

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа