За Україну – вставаймо усі!

Звернення

Громадського об’єднання «Українська справа»
до свідомих українців України і світу
з нагоди 21ої річниці проголошення Незалежности України

21 рік тому було проголошено Незалежність України. Після століть несамовитого московського геноциду, спрямованого на знищення з лиця землі українців як нації, це стало справді дивовижним Божим Чудом – і для нас самих, і для всього світу навколо.

Зовсім не одразу після цього прийшло усвідомлення, що здобуття правдивої Незалежности – не те ж саме, що її проголошення. Реальна Незалежність – це те, що нація мусить виборювати кожним днем свого життя.

У рік 18-річчя держави Україна до влади в ній прийшов організований криміналітет неукраїнського походження. На догоду безжальному міжнародному капіталу він нищить нашу землю, її ґрунти і надра. На догоду Москві – викорінює з України все українське. Для українців спеціально створюються нестерпні умови існування, щоб змусити найактивніших з них залишити свою країну. Вершиною глумління над людською гідністю кожного з нас став зумисно-принизливий закон «Про засади державної мовної політики», який проголошує всіх, хто послуговується українською мовою “людьми другого сорту” на власній предківській землі.

Стає дедалі більш очевидно, що без реального Народовладдя формально-юридична Незалежність – лише форма без змісту. Відтак, безоглядним імперативом для українського народу стає встановлення на Україні дійсної, а не фіктивної, демократії – як влади над самим собою, своєю землею та своїми ресурсами.

Цьогорічні вибори Верховної Ради України можуть і повинні стати початком руху країни до встановлення справжнього народовладдя – української влади на українській землі. Для цього вони мають бути перетворені на своєрідний всенародний референдум, що скаже «Ні!» абсолютно кожному члену так званої Партії Регіонів, і всім її відкритим чи прихованим прихильникам, агентам і сателітам.

Здійснити це можна лише тоді, коли прийдешні вибори на Україні будуть чесними, а підсумки голосування – не фальсифікованими. Натомість, лише повна підтасовка результатів голосування дає політично збанкрутілій владі патологічних українофобів шанс продовжити їхнє злодійське панування над нашою матір’ю – Україною.

Не даймо їм цього шансу! Не дозвольмо вчергове нас обшахраювати! Включаймось УСІ до Української Спостережної Ініціативи – руху національно свідомих добровольців для забезпечення незалежного громадського спостереження за виборами.

Почнімо ЗАРАЗ очищення нашої землі! Здобудьмо для нації реальну Незалежність!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа