ЮНЕСКО прийнято резолюцію про ситуацію в Автономній Республіці Крим

Про це  у Фейсбуці повідомив народний депутат, Уповноважений Президента України у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв, який перебуває у Парижі на черговому засіданні сесії ЮНЕСКО , де сьогодні розглядалося питання Криму.

Джемілєв наголосив, що з урахуванням того, що 12 голосів «за» було достатньо, резолюція, запропонована постійним представництвом України в ЮНЕСКО, була підтримана 19 країнами, в тому числі  –  Франція, США, Японія, Мексика, Албанія, Італія та інші країни.

Голосування відбулося, навіть не зважаючи на те, що днем раніше росіяни поширили серед представництв усіх країн у ЮНЕСКО листівку на 8 сторінках про те, як нібито “добре і радісно живеться на окупованій території”.

«Від початку і до кінця уся ця листівка – суцільна брехня. Детально коментувати кожну їх вигадку окремо не вистачить часу», – каже Уповноважений Президента України та зазначає, що таке ставлення російської делегації до країн, представлених у ЮНЕСКО, виказує її неповагу до них.

« Сьогодні ж, під час обговорення проекту постанови, представники Російської Федерації не стали поглиблювати дискусію і не стали озвучувати свої брехливі дані про ситуацію в Криму», – зазначив парламентар.

Received: from webmail.uh.ua (webmail.uh.ua [93.190.43.23] (envelope-from [email protected])) Thu, 16 Apr 2015 16:15:27 +0300

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа