Виступ Першого заступника Генпрокурора Сторожука під час прес-конференції по трагедії Боїнга у Нідерландах

“Ми зробимо все можливе для того, щоб винні понесли законне покарання”.

Про це 28 вересня заявив Перший заступник Генерального прокурора України Дмитро Сторожук, під час прес-конференції Міжнародної слідчої групи, яка займається розслідуванням трагедії Боїнга, у Нідерландах.

«Перш за все я хотів би подякувати національній прокуратурі та Національній поліції Нідерландів за проведення даного заходу. Ця трагедія трапилася у повітряному просторі України, над Донецькою областю, яка, на жаль, тимчасово непідконтрольна державній владі. Україна як ніхто зацікавлена в об’єктивному, неупередженому розслідуванні даного злочину» – заявив Сторожук.

За його словами, Українська сторона зробить все можливе для того, щоб надати всю необхідну допомогу.

«Ті докази, які на сьогоднішній день ви бачили і більшу частину з яких ми сьогодні не показали, ми зробили все можливе, щоб їх можна було використовувати в розслідуванні, а в подальшому і в суді. Ми вдячні членам міжнародної слідчої групи з Нідерландів і Австралії, які спільними зусиллями відкрили офіс в Києві і наряду з нашими слідчими працюють над цією справою. Ми зробимо все можливе для того, щоб винні понесли законне покарання» – наголосив Дмитро Сторожук.
Джерело: поштова розсилка

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа