Вільні Люди запрошують на зустріч із керівником видавництва “Наш Формат”

За чаєм зустрінемося з виконавчим директором видавництва Наш Формат. Поговоримо про те, у якому стані зараз знаходиться книговидання в Україні: що читають українці та які перспективи просування видавничих проектів у світі.

Крім того, Антон Мартинов розповість, як займаючись улюбленою справою, побудувати успішний бізнес та у чому секрет збільшення тиражів “Нашого Формату” від 12 тис. до 400 тис. на рік?

nashformat


 15 грудня, п’ятниця, 19:00
м.Київ, вул. Ярославів вал,9
(прес-зал “Української інформаційної служби”)

 Довідка: Anton Martynov – підприємець, співвласник та CEO видавництва «Наш формат». У 2016 році увійшов до рейтингу «Люди Нового Времени» журналу «Новое время» за «популяризацію світових інтелектуальних бестселерів в Україні».

«Наш формат» працює на українському ринку книговидання вже 11 років. За останні роки видавництво випустило у світ понад 100 нових книжок – паперових та електронних. Серед них — книжки Нобелівських та Пулітцерівських лауреатів, бестселери New York Times, The Economist та Financial Times. Інтернет-магазин, 500 точок продажу, 2 книгарні, а також доступність на Google Play, iTunes, Kobo – це також про «Наш Формат».

Організатор: Фундація “Вільні Люди” – благодійна організація, що займається соціально-гуманітарними проектами задля формування та консолідації дієвого середовища, що сповідує принципи українського консерватизму. Проект “Чаювання Вільних” – зустрічі з цікавими людьми, піднімати цікаві теми з площини світогляду, формувати середовище людей державницького руху.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа