«Вільні Люди» закликатимуть нардепів не співпрацювати з рупорами Кремля

media-marionet

У п’ятницю, 21 вересня, о 9:00 активісти прийдуть під стіни Верховної Ради з просвітницькою акцією. «Вільні Люди» нагадають народним депутатам про ключових осіб реваншу російських сил в Україні, а також закличуть не співпрацювати з «рупорами Кремля» – телеканалами «112», «NewsOne», «Інтер».

Деякі проросійські канали зняли маски і чітко показали своїх власників – за «112» стоїть кум Путіна Медведчук, за «NewsOne» – виродок з команди Януковича – Портнов, за «Інтером» – олігарх Дмитро Фірташ. Здавалось би, що після такого кожен політик, який вважає себе патріотом, мав би десятою дорогою обходити їхні студії. Але моніторинги ефірів «112», «Інтера», «NewsOne» показують: політики ставлять власний піар вище за національні інтереси держави.

З вересня 2018 року «Вільні Люди» проводять моніторинг з виявлення політиків з проукраїнською позицією в ефірах «112» та «NewsOne». Сьогодні ми лише попереджаємо – визначіться з ким ви. З Україною чи з Путіним. Надалі ми іншими методами доноситимемо до громадськості, хто ви насправді є.
Закликаємо українських політиків, представників влади, правоохоронних органів, інститутів громадянського суспільства та інших бойкотувати, всіляко ігнорувати діяльність “рупорів Кремля”:

Не давати коментарів.

Не відвідувати телеефіри.

rupors

Не спілкуватися з пропагандистами (журналістами).
Нагадаємо, «Вільні Люди» з 2016 року втілюють громадську кампанію «Інтеру – бойкот», аби рупор кремлівської пропаганди в Україні припинив мовлення. Здійснювався моніторинг ефірів телеканалу, за підсумками якого лідерам за візитами на ефіри публічно вручали «антипремії ім. Кісєльова-Шувалова».

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа