Вільні Люди вручили Піковському “лапті”

unnamed

Активісти “Вільних Людей” завітали до робочого кабінету начальника Енергетичної митнці ДФС Ігоря Піковського, аби особисто передати звернення громадськості з вимогою звільнити посаду через сприяння державі-агресору Росії. Стрім: https://goo.gl/Fae2T3

unnamed(1)

“Ми вважаємо, що агент “русского міра” не може займати таку посаду, тому наполягаємо на звільненні Піковського. Своїми діями – вимогою до держави Україна сплачувати за транспортацію газу, який Росія постачала на тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей – він підтриває національну безпеку держави, порушує законодавство України. Але що найголовніше – відверто “не вписується” у принцип патріотизму, який повинен бути у людини, що займає державну посаду”, – зазначив Олександр Яковенко, представник “Вільних Людей”.

Дії Піковського завдали шкоди Україні і на міжнародному рівні зокрема. У той час, коли Україна вперше перемогла в газовому конфлікті Росію, своїми рішеннями Піковський намагається анулювати досягнення та посприяти РФ. Крім того, Піковський має спільний бізнес з Юрою “Єнакієвським”, який він намагався приховати ще у 2014-2015 роках.

“Русскому міру” – тут немає місця. Визнайте, що Ви – “російська консерва” і підіть з посади”, – звернулись активісти, передаючи “лапті” на знак приналежності Піковського до Кремля.

“Піковському – лапті і до Росії”, – скандували “Вільні Люди”. Звернення, яке передали активісти, Піковський порвав на знак незгоди та небажання чути голос громадськості.

unnamed(2)

Наступний етап акції відбудеться о 14:00 під Кабінетом Міністрів України. Якщо Ігор Піковський не погоджується на добровільне звільнення – “Вільні Люди” звернуться до Уряду.

Окрім того, раніше народні депутати Андрій Левус (Керівник Проводу “Вільних Людей”) та Сергій Висоцький (заступник Керівника Проводу “Вільних Людей”) уже направили депутатські звернення щодо проведення службового розслідування стосовно Ігоря Піковського на ім’я прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, міністра фінансів України Олександра Данилюка, в.о. голови ДФС Мирослава Продана, а також повідомлення про злочин з вимогою відкрити кримінальне провадження голові СБУ Василю Грицаку, а також директору НАБУ Артему Ситнику.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа