“Вільні Люди” під судом: Шувалову – не місце в Україні

unnamed(16)

Активісти “Вільних Людей” продовжують контролювати хід судового засідання у справі російського політтехнолога Шувалова. Сьогодні відбулось уже третє, але справу перенесли на 26 жовтня.

“Реваншизм небезпечний тим, що діє злагоджено і координується з єдиного центру. Ідеться про Медведчука. Відомо, що Шувалов працював з ним ще за часів Кучми, а тому не дивно, що Медведчук намагається повернути в Україну одного зі свої пропагандистів-політтехнологів. Щоб не дати реваншистам повернути втрачені після Революції Гідності позиції, ми розпочали кампанію “Медведчук – під арешт”, і сьогоднішня акція – це її частина”, – говорить Сергій Кузан, заступник Керівника Проводу “Вільних Людей”, координатор національної ініціативи “Стоп Реванш”.

unnamed(17)

За словами активістів, це – справа честі: не дозволити реваншисту прослизнути “по-тихому” в Україну. “Вільні Люди” разом з депутатами та громадськістю доклали багато зусиль, аби виявити ворога та прогнати з України. Шувалов – пряма загроза національній безпеці України, адже поширював ворожі ідеї в інформаційному просторі.

unnamed(18)

“Ще у 2016 році ми пікетували СБУ, підтримуючи звернення народних депутатів з вимогою депортувати Шувалова. Тоді нас почули: кремлівського пропагандиста видворили з України. Він прагне реваншу: повернутись в Україну, аби втілювати політичну волю Путіна. Ми не допустимо цього”, – говорить Дмитро Жмайло, Керівник Штабу “Вільних Людей”.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа