Війна зупиняє металургійні комбінати Ахметова

Металургійні комбінати, які належать компанії СКМ, мають запас коксу максимум на два дні, тому відновлення роботи «Авдіївського коксохімічного заводу» має пройти в цей термін. Про це написала у Фейсбуці директор зі зв’язків з громадськістю та комунікацій СКМ Наталя Ємченко.

Нагадаємо, що в понеділок увечері АКХЗ потрапив під обстріл. Сьогодні генеральний директор «ММК ім. Ілліча »Юрій Зінченко повідомив, що ситуація на Авдіївському коксохімі стабілізувалася. Але, співробітникам підприємства потрібен певний час, щоб впоратися з нанесеними руйнаціями.

«Всю ніч була пожежа, вранці її загасили. Людей ми встигли евакуювати, так що жертв немає. Зруйнована електропідстанція. На відновлення роботи заводу у нас є 1-2 дні – рівно такий запас коксу на наших металургійних комбінатах, навіть якщо працювати в самому «економному» режимі», – повідомила Ємченко.

«Всього 1-2 дні. Очі бояться, а руки роблять. Реально заводчанам зараз потрібно здійснити трудовий подвиг. Інакше стануть меткомбінати в Маріуполі і Єнакієвому. А цього допустити ніяк не можна – там працюють десятки тисяч людей», – додала вона.

Джерело: «ОстроВ»

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа