Відкрилось передзамовлення на книжку Степана Бандери «Перспективи української революції

130492895_3675864175785709_2175596281603892571_o

Степан Андрійович Бандера — культова особистість української історії. Російська пропаганда десятки років не втомлюється маніпулювати його ім’ям та навіть в XXI ст. продовжує жахати ним своїх громадян. Для українців похідні від його прізвища —«бандерівець» чи «бандерштадт» — давно стали синонімами українського патріотизму, боротьби за незалежність і самопожертви заради України.
⠀Його постать оповита легендами, надуманими характеристиками, а біографія переповнена викривленими фактами. Та ким насправді був Степан Бандера? Яку ідеологію сповідував? Яких ідеалів прагнув? Які шляхи пропонував для здобуття незалежності? Про яку Українську Державу мріяв? Найкраще відповість на ці питання сам Герой без посередників.
⠀В книжці «Перспективи української революції» зібрані праці Степана Бандери, опубліковані в період 1946-1958 рр. в журналах «Визвольна Політика», «Визвольний Шлях» (Лондон), газетах «Час» (Фюрт), «Український Самостійник» (Мюнхен), «Гомін України» (Торонто), місячнику «Вісник» (Нью-Йорк), журналі «Сурма», у виданнях «Бібліотеки Українського Підпільника» (БУП). Основна частина автобіографії була написана Степаном Бандерою для американського генерального консуляту в Мюнхені, де він безуспішно намагався отримати американську візу.
? Сучасного читача вразить актуальність Степана Бандери, а головні ідеї його праць і надалі можуть слугувати орієнтирами для внутрішньої і зовнішньої політики сучасної України.
? Книжку очікуємо з друку орієнтовно 15 січня, а зараз передзамовляйте зі знижкою -30% тут: bit.ly/2JAvKwH.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа