“Відкриті списки сепаратистів” – сьогодні Алчевськ

Алчевськ з 22 липня перебуває під королем банди Мозгового “​​Батальйон Привид”. Зараз вплив місцевих сепаратистів обмежений. Але починаючи з квітня, саме вони були головною ударною силою “ЛНР” в місті. Informator ідентифікував одного з сепаратистських лідерів та ідеологів Алчевська, це Микола Бойко.

Микола Бойко, 09.10.1977 р.н., м Алчевськ, вул. Горького буд. 49а, кв. 40 (сторінка в “Вконтакте”, “Однокласниках”), депутат Алчевської міської ради, обраний в 2010 році за списками Комуністичної партії. На тих же виборах балотувався на пост міського голови зайняв 3-е місце. Працював в ДонДТУ, КП “Алчевскпастранс” головним інженером тролейбусного управління. Активно виступав за екологічно чистий транспорт, на чому і заробив популярність місті.

БойкоЗ квітня 2014 року стояв біля джерел сепаратистського руху. Неодноразово виступав на сепаратистських акціях, із закликами відокремити Луганську та Донецьку області від України. Достовірно роль Бойко в житті терористичної організації “ЛНР” не з’ясована, але з початком військового протистояння активно підтримує зв’язки з бойовиками. Постійно озвучує образи у бік української армії, влади і українців загалом. Як повідомляє інформоване джерело наближене до середовища сепаратистів Бойко підтримує зв’язок з Володимиром Карасьовим координатором «Русского сектора» в Луганську і отримував від нього вказівки.

Після того як в місто прийшла банда Мозгового, місцеві сепаратисти втратили частину впливу. Напевно у зв’язку з цим Бойко висловлює невдоволення діями ополченців-мародерів.

про-мародермво

Джерело: informator

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа