Ветерана, пораненого під Дебальцевим, вдалося врятувати від каліцтва

Screenshot - 01192017 - 05:50:20 PMВеселий і смішний. Саме таким ми побачили Дмитра під час одного з останніх наших візитів до клініки. Веселий і смішний — саме таким він прибув до клініки і цього разу. Лише днями пацієнт «Біотеху» Дмитро завітав на черговий контрольний огляд. Що ж, жодних поганих новин — лікування завершено, відновлення йде за планом.

У лікуванні Дмитра клітинних технологій не застосовували. Втім, хлопцеві й так довелося помордуватись. Дмитро мучився від наслідків поранення ноги. Навіть коли лікування ран і завершили, ушкоджена шкіра зарубцювалася і почала рватися сама по собі. Дмитро вагався недовго — від односельчан він почув про проект «Біотех-реабілітація поранених», тож вирішив спробувати майстерність лікарів і на собі. Дмитрові виконали складну пластику шкіри із переміщенням клаптя. Нині ж обстеження показало: шкірний клапоть прижився, новоутворені судини добре насичують шкіру кров’ю. Післяопераційні рани теж практично загоїлися, тож хлопець у повній мірі повертається до нормального людського життя.

Здоровий_html_8980da4a

Даруйте за жорсткий натуралізм. Ось так нога Дмитра виглядала до лікування

На превеликий жаль, лікування пацієнтів «Біотеху» ми можемо оплачувати виключно коштом ваших пожертв. Через незрозумілу позицію МОЗу держава поки не фінансує іноваційні технології лікування, тож подальше одужання цих хлопців лише у наших із вами руках. Закликаємо вас продовжувати добру справу — адже кожна гривня народних пожертв у рамках проекту «Біотех-реабілітація поранених» рятує наших захисників від ампутацій та каліцтва і наближає їхнє повернення до повноцінного життя без обмежень.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа