В ЗСУ розповіли, як загарбники змінили свою тактику в Бахмуті

бахмут2

Український військовослужбовець, який боронить Донецький напрямок, розповів про тактику окупантів в районі Бахмута.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни

Українська оперативна група Об’єднаних сил опублікувала 1 лютого інтерв’ю з українським солдатом, який заявив, що ситуація в Бахмуті останнім часом “радикально змінилася”, оскільки росія відправила на передову компетентних бійців Вагнера і Головного управління Генерального штабу росії.

Вагнер і ГРУ, можливо, проводять більше елітних спецоперацій і розвідувальних операцій, щоб посилити атаки “людської хвилі” в районі Бахмута. Військовослужбовець також зазначив, що російські війська досить успішно застосовують методи інфільтрації в Бахмуті, відправляючи неозброєних, не екіпірованих військовослужбовців для доставки боєприпасів і зброї на передові позиції. Ці особи часто можуть наближатися до українських позицій непоміченими.

Військовослужбовець заявив, що російські війська виявляють і знищують будівлі, з яких діють українські сили. Втім, ці методи, які, ймовірно, допомагають активізувати російський наступ у Бахмуті та його околицях, навряд чи можуть бути застосовані для підтримки більш масштабних наступальних операцій.

Також незрозуміло, наскільки ефективними вони будуть на місцевості, де відсутнє прикриття, яке вони, схоже, використовують безпосередньо навколо і в Бахмуті.

Російські війська не проводили жодних підтверджених або заявлених наземних атак на західних околицях Донецька або в західній частині Донецької області 1 лютого.

Джерело: bahmut.in.ua

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа