В порту Одеси гостює яхта «головного ворога Путіна»

Цього разу яхта, яка належала покійному російському олігарху-опозиціонеру Борису Березовському, зайшла в Одесу 22 серпня. Про це повідомило видання dumskaya.net. Судно зайшло в порт під українським прапором, а на кормі майорять також прапори Сент-Вінсенту і Гренадіни. Обізнані люди стверджують, що ця яхта досить частий гість в Одесі. При колишньому господареві вона називалася Thunder B, а нині має назву Lady K.

Яхта перебуває під охороною. До людей, що з’являються на понтоні яхт-клубу, відразу ж підходять охоронці і попереджають про те, що, зйомка яхти заборонена, оскільки це приватна власність. Як не дивно, поки що пильних security ніхто не побив.

Довжина яхти складає близько 50 м, ширина понад 8 м, осадка 1,5 м. Крейсерська швидкість – 19 вузлів, максимальна – близько 30. Бере на борт десять чоловік гостей і вісім членів екіпажу. У квітні 2013 року яхта за п’ять мільйонів євро була продана покупцеві з Хорватії, повідомив голландський яхтовий брокер De Valk, однак не уточнив ім’я нового власника. Теперішній її господар не відомий, але за чутками – це місцевий одеський підприємець.

В порту Одеси гостює_ яхта «головного вор_ога Путіна»

Російський опальний бізнесмен Борис Березовський помер при загадкових обставинах 23 березня 2013 року у Великобританії, а його майно було розпродане. З осені 2000 року Березовський був політичним опонентом нинішнього президента РФ Володимира Путіна, який вважав його своїм головним ворогом.

Сергій Горицвіт

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа