В Маріїнському парку проведуть фестиваль молоді (програма)

24 червня (субота) в Маріїнському парку пройде фестиваль молодіжних ініціатив YouthDay. Кияни та гості столиці матимуть нагоду відвідати захід з 11.00 по 22.00. Вхід вільний.

Команда YouthDay має на меті встановити рекорд, який буде зафіксовано та оголошено з музичної сцени о 15.00. Тож напередодні, в рамках фестивалю, всі залучені до цього дійства ініціативи та організації зможуть запрезентувати себе на Вільному Мікрофоні Громадського Простору” біля Брендволу в інтервалі з 11.00 по 14.00 з подальшим викладенням відео-репортажу на портал prostir.ua.

Захід до Дня Молоді унікальний тим, що його вперше самостійно організовує Молодь спільно з КМДА, КМЦ, Управління молоді та спорту, а також за підтримки Мінмолодьспорту та Біржі Молодіжних Проектів.
Метою фестивалю є створення спільними зусиллями вільного простору для єднання та реалізації сміливих ідей в найближчому майбутньому.

Серед очікуваних виконавців та “лідерів думок”: Green Grey, ARLETT, Макс Кідрук, Уляна Супрун, Марія Крючок, Олександр Санченко, дует “Ахіллес та Черепаха” та багато інших.

Також фестиваль збере благодійні кошти для дітей учасників АТО та дітей-метеликів, які страждають на гіперчутливість до зовнішніх подразників (епідермоліз).

На території всього парку діятиме 13 локацій та 1 біля Арки Дружби Народів.

Об 11.00 стартують такі, як: алея можливостей, лекторій, благодійна зона, науково-технічна, зона здоров’я, ігрова, мистецька алея, спортивна, зона тренінгів та майстер-класів, дитяча, зона здоров’я. Послухати літературну сцену можна буде з 12.00, а відвідати театральні вистави з 17.00. На локації біля Арки Дружби Народів з 10.00 по 22.00 розміститься спортивний клуб CrossFit Banda. Кінопоказ короткометражок відбудеться у вечірній час, з 20.30 – по 22.00.

Ну а головна музична сцена, яка розташована біля Маріїнського парку, анонсує свій початок на 16.00.

На музичній сцені, яка працюватиме до 22.00 включно, виступить безліч гуртів, запрошених організаторами фестивалю та безпосередньо за допомогою онлайн-голосування, а саме ARLETT, Me’leron, Fight 2 Night, PerSay, Кomissiya, Драбадан, Scattered Ways, F.E.V.E.R. Хедлайнером головної сцени YouthDay будуть неповторні Green Grey.

Благодійна зона організовує ярмарку, фотосушку, барахолку, майстер-класи та послуги:

вишивання стрічками, фаєр-шоу, макіяж, манікюр, фотозйомка, мехенді, плетіння волосся та багато інших. Тут ви зможете пожертвувати гроші для дітей учасників АТО та дітей-метеликів.

Алея можливостей, що діятиме з 11.00 по 20.00 стане місцем зустрічі та обміну думок всіх залучених до заходу організацій та молодіжних ініціатив, які проведуть тут бесіди, тренінги, майстер-класи та продемонструють стрімкий розвиток громадського сектору в Україні.Кожна з організацій абсолютно автономна у виборі формату та способів участі. Програму складають та виконують без нашої участі та погодження. Окрім цього, запланований вільний мікрофон, де кожен матиме можливість представити свою організацію в межах 2 хв.  Протягом 10 робочих днів ( починаючи з 26 червня включно) буде змонтовано відео-ролик.

Лекторій відбудеться на території “Мушлі” в період з 11.00 по 16.00 та включатиме в себе 15 надихаючих лекцій від цікавих спікерів в стилі TEDx, серед них: Уляна Супрун, Макс Кідрук, Марія Крючок, Свят Попов, Юлія Ресенчук, Олександр Санченко, Ксенія Семенова, Владислав Бутковський, Наталя Судакова, Остап Українець, Валерія Лавренко, Гена Новіков, Юрій Гава та інші.

Тут же, на території “Мушлі”, з 17.00 по 20.00, молодіжні театриВавилон” та “ШАРЖ” поділяться з глядачами своїми захоплюючими виставами.

З 20.30 кінопрограма від KISFF покаже короткометражні комедійні стрічки на цій таки “Мушлі”.

Взяти участь в наукових експериментах, подивитись на винаходи, робототехніку та послухати про стартапи можна буде з 11.00 по 17.00 на науково-технічній локації.

Літературна сцена (12.00 – 18.00) здивує глядачів дуже цікавими виступами від сучасних українських поетів та креативних груп, зокрема дует “Ахіллес і Черепаха”(Микола Кулініч та Юрій Строкань), літературна студія “Кожен 9”, Savin&Mykolaenko та творче об’єднання “Літературний Лікнеп”. А також презентації книг та буккросинг.

На зоні здоров‘я (11.00 – 20.00) можна відвідати майстер-клас з надання першої медичної допомоги, консультування і тестування на ВІЛ/СНІД, тренінги із сексології та психіатрії, а також виміряти тиск та індекс маси тіла.

Ігрова локація функціонуватиме з 11.00 по 19.00. Тут будуть настільні та активні ігри, квест, турнір з шахів, пробіжки-екскурсії тощо.

З 11.00 по 20.00 в рамках мистецької алеї відбудеться виставка картин, де талановиті художники зможуть продемонструвати свій хист.

Спортивна зона (11:00 -18:00) багата на різні активності як зарядка, змагання з функціонального багатоборства, workout, майстер класи з самооборони, масаж, акробатика, східні єдиноборства, американський футбол, слеклайн, первірка на фізичну дієздатність.

Тренінги та майстер-класи можна буде відвідати з 11.00 по 19.00. В переліку “навчальних занять” практична психологія, акторська майстерність, подорожі, майстер-клас з танців, ораторське мистецтво, англійська мова, психологія стосунків, тайм-менеджмент

На дитячій локації (11.00 – 20.00) можна очікувати на цікаві розважальні шоу від аніматорів, арт-терапію, а для батьків – лекторій на природі.

Протягом цілого дня, з 11.00 по 22.00, за Маріїнським палацом діятиме затишне містечко – зона релакс – куди можна приходити відпочити від метушні та послухати музику.

А також, в рамках фестивалю, CrossFit BANDA проведе масштабний турнір – Битву Міст. Час – з 10.00 по 22.00.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа