В Лондоні проведуть концерт для надання допомоги людям, що постраждали від війни в Україні

16 вересня 2018 у Католицькій Катедрі Пресвятої Родини, Лондон відбудеться благодійний концерт «Шедеврів класичної музики від Австрії до України». Подія є унікальною, оскільки у концерті беруть участь 20 музикантів оркестру Королівської опери Лондону , міжнародні солісти та віртуози з України.

Вперше у Лондоні прозвучать рідкісні твори українського композитора Дмитра Бортнянського, а також будуть виконані композиції з класичного репертуару Телемана. Прозвучить відома Sinfonia Сoncertante Моцарта для скрипки, альта і оркестру у виконанні Романа Сімовича, лідера Лондонського симфонічного оркестру, та Андрія Війтовича, ведучого альту оркестру Королівськогооперного театру.

Серед інших виконавців – Наталя Пасічник (фортепіано, директор Українського інституту у Швеції) та Аліна Бжежинська (арфа, професор арфи в Королівській консерваторії Шотландії), соліст оркестру Королівського оперного театру Анна Блекмур та дириґент Том Селігман.

Концерт є благодійним, і всі кошти будуть спрямовані на допомогу Україні.

Організатори концерту Британсько-Українська Допомога (British-Ukrainian Aid) та Ukraine Charity зв підтримки Асоциації Українців у Великій Британії (Лондонський відділ) та Католицької Катедри Пресвятої Родини в Лондоні.

Коли: 16 вересня 2018 о 16.00

Де: Головний церковний зал, Ukrainian Catholic Cathedral, Duke Street, Mayfair, London, W1K 5BQ

British-Ukrainian Aid – благодійний фонд, створений для надання допомоги людям, що постраждали від війни в Україні, пораненим захисникам України, осиротілим дітям, людям похилого віку і сім’ям, що втратили своїх годувальників.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа