В КНЕУ відкрили Координаційний центр допомоги учасникам АТО

При Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана відкрито Координаційний центр допомоги учасникам АТО та їх сім’ям. Центр буде надавати всебічну підтримку учасникам російсько-української війни й сприяти адаптації вояків у мирному житті.

За словами керівника Координаційного центру допомоги учасникам АТО та їх сім’ям Вікторії Самойленко, керівництво КНЕУ максимально пішло на зустріч організаторам Центру та надало приміщення, де з військовими будуть працювати волонтери, надаючи їм юридичні консультації, проводячи перенавчання та психологічну реабілітацію.
Також у розпорядженні військових – відвідувачів Центру будуть тренажерна зала, басейн, бібліотека. На території університету діятиме і Музей героїв АТО, де будуть зібрані експонати, що мають відношення до війни на сході України, бойові трофеї, патріотичні плакати тощо.
“Нікого не залишити сам на сам з його проблемою, допомогти кожному – таке наше прагнення. Кожен вояк має відчувати підтримку українського суспільства. Обов’язок кожного свідомого українця – зробити все, що від нього залежить, аби наші герої могли безболісно повернутися до мирного життя. Ми шануємо ваш подвиг і будемо разом з вами наближати такий бажаний мир, мир, якого так довго прагне Україна та український народ!”, – такими теплими словами військових вітали волонтери, представники органів влади, студентський та викладацький колектив КНЕУ під час урочистого відкриття Центру, на яке з’їхалися вояки з різних куточків України – Дніпра, Запоріжжя, Києва, Кривого Рогу, Донецька, Чернігова і т.д.
Гості мали змогу подивитися святковий концерт, вшанувати пам’ять полеглих за волю України і помилитися за кожного, хто захищає нашу державу від агресора.
Також зазначимо, що Центр успішно функціонує в Кривому Розі на базі Криворізького економічного інституту; відтепер настала черга і столиці.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа