Український мультик представлять на головному світовому анімаційному фестивалі

multfest

Анімаційний серіал «Мама поспішає додому» було відібрано для участі в одній із найважливіших світових анімаційних подій – Mifa Pitches, яка відбудеться в рамках Міжнародного фестивалю анімаційних фільмів у Ансі, Франція, в середині червня.

Завдяки цьому заходу найкращі анімаційні проекти у першій стадії розвитку стають відомими на міжнародній арені та знаходять можливості для співпраці.

Участь у пітчингу Mifa – це визнання великого потенціалу мультфільму, оригінальності його ідеї та високого художнього рівня. Серіал «Мама поспішає додому», над яким працює анімаційна студія Glowberry, що входить до FILM.UA Group, подолав високу конкуренцію – його відібрали разом із трьома десятками інших мультфільмів із 343 проектів зі всього світу. Він також став першим в історії українським учасником пітчингу.

Міжнародний фестиваль в Ансі існує понад півстоліття. За цей час він став культовою подією у світі анімації. Володіння ґран-прі фестивалю, «Кришталем Ансі», за значущістю прирівнюється до отримання «Оскара».

Mifa Pitches є важливою частиною фестивалю, об’єднуючи партнерів з фінансування, дистрибуції та спільного виробництва анімаційних проектів з усього світу. Продюсери проекту «Мама поспішає додому» матимуть змогу познайомитися з потенційними партнерами та налагодити міжнародне співробітництво.

Джерело: uapost.us

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа