Українська делегація в ПАРЄ зірвала план Росії щодо зняття міжнародних санкцій

Українська делегація в Парламентській асамблеї Ради Європи зірвала черговий план Росії щодо зняття міжнародних санкцій.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав Віце-президент ПАРЄ Георгій Логвинський, який наразі перебуває на засіданні юридичного комітету ПАРЄ в м. Белград (Сербія).

Russia goodbye! – по-сербськи. Зірвався черговий план Росії щодо зняття санкцій через діалог і маніпуляції. Сьогоднішні слухання юридичного комітету ПАРЄ за участі депутатів Росії скасовані”, – написав народний депутат.

Їх запросила сербський друг – доповідач по НГО для обміну думок. Це – частина загального плану повернення росіян в ПАРЄ. Однак наша делегація поставила умову, яку підтримав комітет голосуванням. Ми “за” лише за умови, якщо запрошені особи не голосували за анексію Криму, не перебувають під санкціями ЄС і не порушували права людини”, – повідомив він і додав, що запрошення саме з такими умовами мали бути відправлені російським колегам.

Я розумію, що це дійсно важке завдання – знайти “правильну” людину за такими критеріями в Думі. Через це гості не приїхали і засідання – або правильніше “російська маніпуляція” — зірвалася”, – наголосив Віце-президент ПАРЄ.

При цьому Георгій Логвинський розповів, що “колега з Сербії образилася і зауважила, що навіть в суді підсудному дають останнє слово і вона не буде доповідачем, поки не почує дві сторони”.

Ми з розумінням поставилися до її проблеми і підкреслили, що готові допомогти в питанні “не буде доповідачем”. І в суді ми їм обов’язково надамо останнє слово”, – підкреслив народний депутат.

Нагадали про Сирійські візити в рамках дружби з Росією. Також символічно, що саме в день депортації кримських татар ми не забуваємо про важливість захисту прав людини. Гібридна війна триває, і в загальному рахунку – чергова перемога нашої делегації!”, – підсумував представник фракції “Народний фронт”.

Георгій Логвинський також оприлюднив відео, на якому музиканти грають пісню “Підманула підвела” для членів юридичного комітету ПАРЄ.

Спеціально з цієї нагоди для вас звучить пісня “Підманула підвела” сербською мовою”, – написав він.

Received: from mail.nfront.com.ua [95.67.123.236]; Fri, 19 May 2017 13:32:32 +0300

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа