УІС запрошує на урок з розпізнавання і протидії пропаганді

unnamed

21 липня запрошуємо на чаювання з Іларіоном Павлюком – продюсером, спеціалістом з пропаганди. Тема обговорення – як розпізнати та протидіяти пропаганді.

 Де? прес-зал “Української Інформаційної Служби”, м.Київ, вул. Ярославів вал, 9
 Коли? 21 липня о 18:00

Невід’ємною складовою гібридної війни, яка відбувається в Україні, є інформаційна. Кожен громадянин повинен вміти критично мислити та відрізняти об’єктивну інформацію від фейкової, адже це – основи медіаграмотності та державної безпеки в цілому.

Під час зустрічі Іларіон Павлюк розповість про базові принципи роботи пропаганди, механізми впливу та протидії.

 Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.
 Довідка: Іларіон Павлюк працює в сфері медіа 20 років. Починав диктором на радіо та журналістом в газеті, пізніше став спецкором телеканалу “Інтер” на Близькому Сході. Продюсер і співзасновник продакшн “IVORY Films” (до ребрендингу – TheShowTime), автор документальних фільмів “ДНК – портрет нації”, “Код нації”, “Звичайні зомбі” (телеканал “Україна”), “Рівень секретності 18” (телеканал “1+1”) та багато інших.
 Організатор: Фундація “Вільні Люди” – благодійна організація, що займається соцільно-гуманітарними проектами задля формування та консалідації дієвого середовища, що сповідує припципи українського консерватизму.  Проект “Чаювання Вільних” – зустрічі з цікавими людьми, піднімати цікаві теми з площини світогляду, формувати середовище людей державницького руху.
infowar
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа