У Верховній Раді України презентували систему кругового огляду для броньованої техніки “LimpidArmor”

В рамках XIII Міжнародної спеціалізованої виставки “Зброя та безпека-2016” та виставки новітньої вітчизняної військової техніки та озброєння у Верховній Раді України, яка пройшла 18-20 жовтня, було презентовано інноваційну розробку для армії – систему кругового огляду для броньованої техніки “LimpidArmor”.

Як розповів керівник стартапу – Михайло Гречухін – їх продукт має багато переваг:

  • “LimpidArmor” дозволяє зручним для водія чи командира військової техніки способом отримати повноцінний огляд на 360°, телеметрію всіх систем бойової машини та інтерактивні підказки про навколишню ситуацію. Завдяки використанню новітньої технології доповненої реальності та власних технічних рішень, система буде конкурентною на світовому ринку та матиме ширший сегмент використання, ніж аналоги.

Він підкреслив, що продуктом вже зацікавилось вітчизняне оборонне відомство:

– Міністерство оборони Украіни визнало систему “LimpidArmor” актуальною та доцільною. Наразі складається державна програма випробовувань для взяття системи на озброєння.

Довідка:

Система “LimpidArmor” — це програмно-апаратний комплекс, що об’єднує окуляри доповненої реальності “HoloLens”, відеокамери (оптичні та тепловізійні) і власне програмне забезпечення.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа