У російської дипломатії – зрада. Її ставленник в ПАРЕ впевнено йде шляхом імпічменту

pare2

Педро Аграмунта, який літав у Сирію коштом Росії, виключено зі складу групи ЄНП. Про це Голова української делегації в ПАРЄ, народний депутат України Володимир Ар’єв повідомив в себе на сторінці в Facebook.

«Група Європейської Народної Партії в ПАРЄ щойно виключила Педро Аграмунта зі складу групи. Очищення триває», – відзначив Ар’єв. Він зазначив, що в ПАРЄ саме подання від парламентської групи є підставою для призначення особи на посаду Президента.

Нагадаємо, Регламентний комітет ПАРЄ схвалив проект резолюції щодо можливості імпічменту Президента та Віце-президента Асамблеї.

А далі – українська перемога.

З 16:30 сьогоднішнього дня за європейським часом, після виключення президента ПАРЄ Педро Аграмунта зі складу групи Європейської народної партії, обов’язки президента Асамблеї виконуватиме представник “України, віце-президент Парламентської асамблеї Ради Європи, член групи ЄНП Георгій Логвинський.

Про це він повідомив після голосування щодо виключення Аграмунта зі складу групи ЄНП.

За регламентом обов’язки президента Асамблеї виконує віце-президент, який відноситься до групи ЄНП. Від сьогодні мені буде представлено честь виконувати обов’язки президента Парламентської асамблеї Ради Європи та вести засідання”, – повідомив Георгій Логвинський.

Джерело – поштова розсилка ВРУ

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа