У популярному таборі ROBOcamp Lviv для діток учасників АТО провели цікаве заняття із конструювання роботів-тягачів

Конструктори-1

У Львові в приміщенні табору ROBOcamp Lviv, розташованого в торговому центрі «Калина», що на ринку «Південний», відбулося доволі цікаве дійство: маленькі конструктори взялися творити справжніх роботів-тягачів.

Конструктори-2

Викладач табору Ліля розповіла маленьким учням про види роботів, а також про їхнє призначення. Також вона ознайомила майбутніх конструкторів із методикою складання роботів із конструктора LEGO.

Конструктори-3

Півторагодинний урок відбувся як ніколи швидко. Крок за кроком малюки вправно виконували це цікаве завдання, щоби вже згодом продемонструвати своїм матерям власноруч сконструйованих роботів.

Конструктори-4

Діткам припало до душі таке заняття, адже окрім отриманої нової та цікавої інформації, малюки просто весело розважилися. LEGO-роботи, які вийшли за результатами плідної праці діточок, завдяки дистанційному управлінню ожили. Вони не лише самостійно переміщалися по поверхні, але й також перетягували за собою вантажі.

Конструктори-5

Ті моменти радості та захоплення від такого цікавого заняття в таборі діточки ще згадуватимуть не один раз. Адже тут вони навчилися майструвати, а ще – знайшли нових друзів!

Конструктори-6

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа