У Мелітополі правоохоронці затримали 25 зловмисників-прихильників «руского міра»

Їх підозрюють у вчиненні тяжких та особливо тяжких злочинів – грабежів, розбоїв, вимагань, викрадень. Зловмисники «розхитували» ситуацію у Запорізькому регіоні, аби створити ілюзію безпорадності органів влади. Про це Голова Національної поліції України повідомив сьогодні, 21 червня.

Сергій Князєв зазначив, що в м. Мелітополь та на території Запорізької області розпочалась активна фаза спецоперації, в якій беруть участь усіх силові структури. Під час спецоперації правоохоронці затримують представників криміналітету з «російським акцентом».

untitled4

«Останнім часом ці «діячі» розхитували ситуацію в регіоні, і не тільки під час масових заходів. Чисельні підпали торгових площ, аптек, будівлі міськради носили політичне забарвлення. Відтак складалося хибне враження про безпомічність влади», – повідомив Сергій Князєв.

Він також додав, що комплексне відпрацювання Мелітопольського району та його «зачистка» від представників криміналу розпочалась 20 травня і нині триває. Під час відпрацювання затримано 25 осіб, яким інкримінують вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів – грабежів, розбоїв, вимагань, викрадень.

«Всі вони перевіряються на причетність до скоєння кримінальних правопорушень з «російським слідом». Серед затриманих – четверо членів злочинного угрупування та його ватажок Туча, які тероризували населення Запорізької області», – зазначив Сергій Князєв.

Нагадаємо, вчора в Одесі поліція затримала групу з чотирьох розбійників. Зловмисники вдарили одесита молотком по голові, забрали речі і гроші та намагалися зникнути.

Департамент комунікації

Національної поліції України

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа