У Маріуполі проходить яскраве святкування з нагоди триріччя звільнення міста

Три роки тому бійці АЗОВу звільнили Маріуполь від сепаратистської чуми. Нині своїм мирним життям мешканці міста завдячують полку. Сьогодні на честь цього свята у Маріуполі відбуваються урочисті і розважальні заходи, організовані АЗОВом.
photo_2017-06-17_18-29-34
Дійство розпочалося із грандіозного параду техніки та особового складу підрозділу. Колона зупинилася на Театральній площі у центрі міста, де по черзі брали слово високі гості. Перший командир АЗОВу Андрій Білецький зазначив: «Звільнення Маріуполя – це безумовно важливий крок до нашої майбутньої і абсолютної перемоги». Наступним взяв слово командир ОЗСП АЗОВ друг Мосе та зауважив, що Маріуполь став для азовців рідним містом, і вони завжди стоятимуть на варті мирного життя маріупольців. Під час урочистої частини не обійшлося і без зворушливих моментів: командир 2-го батальйону друг Кірт освідчився своїй коханій Анастасії «Веді».
У рамках фестивалю «Вільний Маріуполь» працювала розважальна секція, де всі бажаючі мали змогу придбати ковані і гончарні вироби, вишиванки та іншу українську атрибутику. Також відбувся богатирський турнір «Сильна Нація», де змагались представники різних підрозділів.
photo_2017-06-17_18-28-41
photo_2017-06-17_18-28-43
photo_2017-06-17_18-28-58
На завершення фестивалю мешканців та гостей Маріуполя чекає святковий концерт за участі українських гуртів «Скрябін», «Антитіла», «Ot Vintа» і «TheDOOX» та видовищне фаєр-шоу.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа