У Львові відбудеться триденний семінар для внутрішньо переміщених осіб “Як створити і розвинути бізнес у сфері креативних індустрій?”

Центр культурного менеджменту (Львів) за фінансування Європейського Союзу в межах проекту «Містки громадської активності» оголошує прийом заявок на участь у триденному семінарі з культурних та креативних індустрій на тему: “Як створити і розвинути бізнес у сфері креативних індустрій?”

Основними цілями семінарів з культурних та креативних індустрій (ККІ) є:

–    зміцнення  можливостей внутрішньо переміщених осіб для їх соціально-економічної інтеграції у приймаючих громадах шляхом запуску і розвитку бізнесу в ККІ;

–    допомога учасникам у реалізації отриманих знань і навичок у своїй роботі;

–    вдосконалення учасниками власних ідей в сфері креативних індустрій.

Цільовою аудиторією семінару є внутрішньо переміщені особи з різних міст і адміністративних центрів Львівської, Харківської, Дніпровської, Запорізької та підконтрольних територій Донецької та Луганської областей України, які планують  запускати / розвивати  власні бізнес-проекти в сфері ККІ.

Семінар відбудеться у Львові з 3 по 5 жовтня 2016 року.

Програма семінару:

  • Дводенний тренінг з Лідією Варбановою (Болгарія, Канада).
  • Презентація-знайомство/візит з успішними проектами в галузі ККІ, що реалізовані внутрішньо переміщеними особами у Львові.
  • Обговорення бізнес-ідей учасників.
  • Презентація міжнародних програм та мереж, що підтримують ККІ (Creative Europe).

Організатори покривають витрати на транспорт, проживання та харчування, пов’язані з участю в семінарах. Бюджетом проекту не передбачена додаткова грошова підтримка учасників.

Робоча мова семінарів – українська та російська.

Для участі у семінарі потрібно заповнити аплікаційну форму з коротким описом пропонованої бізнес ідеї до 11 серпня 2016 року.

З будь-яких питань щодо участі у семінарах звертайтесь до Ірини Видри за адресою: [email protected]

Відібраних учасників буде повідомлено на електронну пошту 1 вересня 2016 року.

es Проект фінансується Європейським Союзом 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа