У Львові студенти зустрінуться з канадським пролюсером фільму про Голодомор

Зустріч з Ігорем Ігнатовичем

Місце проведення:

Дата і час:

Організатор:

Актова зала головного корпусу

НУ «Львівська політехніка», вул. С. Бандери, 12

24 лютого 2017 р. о 10.00 год.

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою

Студенти Львівської політехніки та університетів Львова, а також громадськість міста матиме унікальну можливість поспілкуватися з Ігорем   ІГНАТОВИЧЕМ – відомим канадським підприємцем, меценатом, громадським діячем українського походження, який відвідає Львів з нагоди прем’єрного показу продюсованого ним фільму «Гіркі жнива» – першої англомовної художньої стрічки, в основу якої лягли трагічні події в Україні початку 20 століття – Голодомор 1932-33 років. У заході візьме участь директор Представництва Світового Конґресу Українців в Україні Сергій Касянчук.

Досягнувши видатних результатів у сфері фінансів і медичних технологій в Канаді, зокрема, заснувавши ряд успішних інвестиційних фондів та компаній, таких як «Acuity Funds», «First Generation Capital Inc.» та ін., що стали провідними суспільно-відповідальними фірмами Канади, Ігор Ігнатович також реалізував ряд освітніх проектів, зокрема, заснував «Ihnatowycz Institute for Leadership» при «Richard Ivey School of Business», підтримав створення Центру УКУ та ін.

Окрім успішної професійної діяльності Ігор Ігнатович активно долучається до українського руху за кордоном, є заступником голови Дорадчої ради Конгресу Українців Канади, бере участь у житті української громади у Торонто, виступив як меценат багатьох проектів, серед яких відновлення будівлі Королівської Консерваторії в Торонто (сьогодні «Ihnatowycz Hall»), розбудови українського Дому Опіки в Торонто, перебудови пластового табору при станиці Торонто тощо. У  2013 році підтримав зйомки та став продюсером фільму «Гіркі жнива» («Bitter Harvest»).

На зустрічі ви дізнаєтеся про:

  • Історію особистого професійного успіху Ігора Ігнатовича;
  • Важливість лідерства в сучасній Україні і проекти, які Ігор Ігнатович реалізує у цій

ділянці;

  • Участь Ігора Ігнатовича у житті та діяльності української діаспори Канади;
  • Чому Ігор Ігнатович вважає, що сьогодні важливо знімати кіно про Голодомор для світового прокату і як вдалося зняти «Гіркі жнива», залучивши до фільму відомих акторів з Голлівуду.

Ігор Ігнатович відповість на питання студентів, викладачів, інтелігенції, журналістів та громадськості Львова.

Вхід вільний

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа