У Львові діти виступили проти війни

«Аби наші діти ніколи не знали і на власні очі не бачили що таке спрвжня війна» – під таким гаслом, днями на сцені Львівської філармонії, пройшов фінал головного дитячого конкурсу краси і таланту «Міні принц та принцесса Львова-2014».

Велике дитяче свято, яке зібрало на великій сцені 34 маленьких львів’ян, відбувалося «по-дитячому» щиро, без фальші та з чудовим мистецьким і художнім підходом». Організатори та режисери свята подбали аби конкурс став справжнім відгуком на усі ті події, які відбуваються зараз в нашій країні.

Діти, через призму свого розуміння, постаралися донести глядачам свою позицію щодо єдності України, засвідчили свою патріотичність, рішучість та виступили за мир у нашій країні.

Три яскраві виходи маленьких учасників не залишили байдужими жодного глядача. Львів, у свою чергу, отримав малкеньких принца та принцессу, які відтепер цілий рік представлятимуть наше місто на різноманітних конкурсах, фестивалях та світських заходах. У молодшій категорії – Юлія Сельнічик, у старшій – Олеся Бондар, а серед хлопців – Олег Самко.А розважали гостей молоді та перспективні зірки-випускники продюсорського центру «Star School».

3(2)

7

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа